Senin, 09 November 2015

Asli Ubat ADHD - Adakah Anak Anda Pada Track kanan itu?

Asli Ubat ADHD - Adakah Anak Anda Pada Track kanan itu?

Beribu-ribu ibu bapa kini melihat dengan penuh minat banyak lagi di ADHD ubat semula jadi. Apakah sebab-sebab untuk ini? Pertama mereka bosan dengan amaran mengenai meds ADHD, kes-kes kematian mengejut dan bukti bahawa ia Aksi pertumbuhan dan runtuhan tidur corak. Ini adalah kesan sampingan dari meds ADHD dan mereka telah dibesar-besarkan atau mengecilkan bergantung kepada melobi anda menyokong.

Meds ADHD seperti Ritalin, Adderall dan Strattera, semuanya berasaskan kepada amfetamin dan mereka benar-benar mempunyai kesan positif ke atas gejala ADHD. Tiada siapa yang boleh menafikan itu dan kita tahu bahawa hiperaktif, tidak memberi tumpuan dan impulsivity semua dikawal. Masalahnya ialah bahawa mereka hanya mengurangkan gejala keberkesanan jangka panjang mereka sedikit dan dan risiko semua di bawah banyak penelitian sekarang.

Pergantungan kepada meds ADHD sahaja juga telah mendorong pakar perubatan untuk mengambil pandangan yang lebih luas dan kini mencadangkan bahawa ubat-ubatan ini yang tidak lebih daripada amfetamin harus menjadi pilihan terakhir, dan bukan yang pertama. Mereka amat mencadangkan bahawa pendekatan berbilang serampang diambil dan bahawa pengubahsuaian tingkah laku adalah pusat. Ini boleh disepadukan dengan diet yang betul, aktiviti masa hijau dan persekitaran sokongan mesra ADHD di rumah dan di sekolah.

Jadi ubat semula jadi ADHD menjadi sangat popular sekarang kerana ubat-ubatan tertentu akan diperlukan tetapi kita tidak mahu ubat anak-anak kita pada asasnya. Yang paling selamat adalah ubat semua ADHD semula jadi berdasarkan ubat-ubatan homeopati.

Tuberculinum, alb Verta dan arsen IOD mungkin bunyi eksotik tetapi ini adalah bahan-bahan homeopati yang telah ditunjukkan untuk menenangkan kanak-kanak bawah, menenangkan saraf mereka dan membantu untuk mengimbangi perasaan. Ini persediaan semua berdaftar dengan farmakope Homeopati Amerika Syarikat (HPUS).

Jika anda mendaftar keluar ubat ADHD semula jadi, memastikan bahawa apa-apa remedi homeopati dihasilkan mengikut amalan GMP dalam kemudahan berdaftar FDA. Ini jaminan bahawa standard kualiti yang tertinggi.

Jadi, tidak ada ia. Jika anda bimbang tentang idea Ritalin untuk sarapan pagi, kemalangan di kemudian hari dan mengantuk, kanak-kanak cepat marah, memilih ubat homeopati sebaliknya. Tiada masalah dengan dos, tiada kesan sampingan dan yang paling utama tiada risiko kesihatan jangka panjang pada semua.

Semua ubat ADHD semula jadi benar-benar dilaksanakan, walaupun apa yang guru anda akan memberitahu anda dan mereka yang berpatutan juga. Jika guru anak anda ingin tahu, hanya memberitahu beliau bahawa anak anda menjalani meds ADHD tanpa menentukan apa yang mereka!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar