Senin, 09 November 2015

The Wondrous tilam pad magnet

The Wondrous tilam pad magnet

Umur berusia kewujudan

Terapi magnet telah diamalkan dalam beberapa bentuk atau yang lain sejak zaman kewujudan manusia di planet ini. Dalam terapi magnet yang merupakan kaedah penyembuhan yang selamat dan tidak invasif, magnet kecil digunakan pada badan untuk menyampaikan kesan terapeutik.

Terdapat dakwaan bahawa terapi magnet juga digunakan dalam mencegah penyakit daripada tanaman sehingga. Ia adalah satu bentuk semula jadi terapi digunakan untuk memberikan kelegaan daripada sakit, membantu dalam pemulihan tenaga dan menggalakkan tidur yang sangat baik. Walaupun asal-usul purba, ia sesuai untuk setiap masa dan menjanjikan masa depan yang cerah untuk rakyat.

Proses penyembuhan semula jadi

Tubuh manusia mempunyai penyembuhan diri imbangan elektromagnetik semulajadi yang mengurangkan dengan apa-apa penyakit. Terapi magnet telah didapati untuk membantu badan mengembalikan keseimbangan yang hilang dan mengembalikan sediakala.

Ia telah dibuktikan bahawa terapi magnet terapi alternatif menjimatkan, selamat, dan paling kurang rumit dan berkesan. Ia bertujuan bukan sahaja untuk yang bermasalah tetapi juga untuk orang biasa yang ingin meningkatkan aktiviti mereka dan meningkatkan keseluruhan mereka kesejahteraan.

Dr. Bonlie dan Biomagnetism

Dr.Bonlie adalah bekas presiden Amerika Utara Akademi Terapi magnet dan telah terlibat dalam penyelidikan sepenuh masa dan pembangunan dalam kemagnetan untuk lapan belas tahun yang lalu. Dia telah menubuhkan dirinya sebagai pihak berkuasa dalam bidang biomagnetism. Banyak kajian telah mengesahkan teori saintifik mengenai kesan kemagnetan pada tisu hidup.

Peranti dipanggil "Energizer Molekul Magnetic" (MME) telah dibangunkan oleh Dean R. Bonlie, DDS, Calgary, Kanada pada tahun 2001. MME adalah perkakas magnet klinikal besar yang sedang digunakan di institusi penyelidikan dan pembangunan magnet maju di Amerika Syarikat. Beliau juga membangunkan tilam magnet yang mencipta medan magnet yang melalui badan anda apabila anda tidur.

Ujian klinikal

Terdapat beberapa eksperimen saintifik yang dijalankan yang membuktikan kecekapan terapi magnet. Anda boleh mendapati banyak daripada ini dilaporkan dalam buku "Penyembuhan dengan magnet" oleh Gary Null dan "Terapi magnet di Timur Penyelidikan Eropah" oleh Jiri Jerabek dan William Pawluck.

Apabila anda membuat magnet kekuatan tinggi di kawasan tertentu badan, terdapat sensasi hangat dirasai di rantau tersebut. Magnet kekal seperti magnet Neodymium mencipta medan magnet yang kuat yang membantu memulihkan tenaga biologi. Ini dapat dicapai apabila medan magnet melambatkan degenerasi fisiologi tisu.

Sejauh manakah terapi magnet bermanfaat?

Terapi magnet:

Mengaktifkan pengembangan saluran darah
Mempercepatkan penyingkiran sel-sel mati dan bahan-bahan berbahaya dari badan
Penguncupan Keluaran otot
Mengurangkan keradangan pada sendi
Badan memerlukan elastin dan kolagen untuk pembinaan semula tisu; tenaga magnet statik mengaktifkan pengeluaran unsur-unsur ini ke tahap yang hebat.
Yayasan itu

Terapi magnet adalah berdasarkan kepada prinsip bahawa meletakkan magnet atas kawasan-kawasan tertentu badan meningkatkan pengaliran darah ke kawasan lain. Ia adalah satu fakta yang diketahui bahawa proses penyembuhan semula jadi badan dipertingkatkan dengan lebih baik aliran darah dan oksigen ke seluruh tubuh.

Terapi haba

Dengan memberikan kehangatan kepada kawasan yang terjejas, terapi magnet mempunyai kesan menenangkan pada sel-sel dan tisu-tisu yang seterusnya mengurangkan kesakitan dan bengkak. Apabila anda mengalami kesakitan dan ketidakselesaan, terapi alternatif ini seolah-olah bekerja keajaiban kerana ia adalah satu prosedur tidak invasif dan selamat.

Pad Mattress magnet dari Woolrest BioMag

Produk terapi magnet dari Woolrest BioMag telah di pasaran untuk tempoh tiga puluh lima tahun yang lalu dan telah didapati amat berkesan oleh pengguna. Pad tilam magnet, magnet underlays ternak katil magnet adalah beberapa produk terapi magnet yang dihasilkan oleh Woolrest BioMag.

Bagaimana ia berfungsi

Magnet kekuatan tinggi seragam dijahit ke dalam pad tilam magnet yang boleh digunakan di atas tilam anda dan di bawah helaian. Pad yang diperbuat daripada bulu berkualiti tinggi dan ia adalah kombinasi yang jarang bulu dan magnet yang telah membuat produk Woolrest BioMag berjaya. Magnet yang menjaga tubuh anda hangat dan mengurangkan kesakitan dan bengkak pada sendi. Mereka juga dikatakan untuk mengawal keadaan sakit seperti artritis, fibromyalgia, sakit sciatic, sakit otot dan sendi dan migrain juga.

Jika anda seorang mangsa mana-mana syarat yang dinyatakan di atas yang boleh membuat hidup sengsara, mengapa tidak cuba menggunakan pad tilam magnet dan mencari penyelesaian yang baik kepada semua masalah kesihatan anda?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar