Senin, 09 November 2015

Homocysteine ​​Adakah Punca Senyap Serangan Jantung Maut - Ulasan A

Homocysteine ​​Adakah Punca Senyap Serangan Jantung Maut - Ulasan A

Kemungkinan besar anda tidak pernah mendengar tentang homocysteine. Namun, ia adalah di sebalik banyak serangan jantung maut pada orang yang muncul untuk mempunyai kesihatan yang sempurna. Sebagai perkara fakta, orang yang telah baru-baru ini lulus peperiksaan fizikal yang lengkap dengan cemerlang telah jatuh mati akibat serangan jantung tidak lama selepas itu.

Mengapa tidak masalah homocysteine ​​yang muncul pada peperiksaan fizikal? Ia tidak datang kerana ia bukan sebahagian daripada pemeriksaan fizikal rutin yang diberikan oleh kebanyakan hospital dan doktor. Jika anda ingin tahu tahap homocysteine ​​anda, anda perlu untuk meminta bahawa ujian tertentu dan kebanyakan orang perubatan tidak menganggap ia bernilai masalah atau kos.

Salah satu kerani penghantaran syarikat pemakanan saya digunakan untuk membeli produk dari mempunyai pemeriksaan fizikal yang lengkap dan diberitahu dia berada di dalam kesihatan yang besar. Dua minggu kemudian dia bekerja dan mula berasa sangat letih dan tidak bermaya, tidak seperti diri biasa. Beliau memutuskan untuk pergi ke bilik kecemasan untuk membawa dirinya diperiksa dan mendapati dia sedang dalam proses mendapat serangan jantung. Kalau lelaki itu mengambil cuti untuk pulang ke rumah dan berehat, ia mungkin serangan jantung akan menjadi maut.

Apakah homocysteine? Ia adalah oleh-produk yang dibuat oleh badan anda apabila memproses makanan protein. Makanan protein diperlukan untuk kesihatan, jadi anda tidak boleh hanya berhenti memakannya. Apabila anda mendapat semua vitamin B kompleks yang anda perlu bersama-sama dengan lain-lain nutrien, homocysteine ​​dipecahkan kepada garam tidak berbahaya dan disingkirkan daripada badan melalui cara biasa. Jika tidak dipecahkan ia masuk ke dalam aliran darah anda dan mula merosakkan sistem peredaran anda. Ia adalah asid dan membakar bahagian dalam urat dan arteri anda.

Sistem pertahanan badan anda menyebabkan anda untuk menghasilkan kolesterol tambahan, kedua-duanya "baik" dan "buruk" untuk membaiki kerosakan. Kolesterol yang digunakan sama seperti yang anda akan membaiki retak di lantai garaj konkrit atau jalan masuk dengan patch konkrit. Fakta ini adalah salah satu sebab hanya mengurangkan tekanan darah anda dengan ubat statin adalah berbahaya. Dalam usaha untuk benar-benar membaiki kerosakan, anda perlu terlebih dahulu menghapuskan masalah yang menyebabkan kerosakan. Dengan menggunakan B kompleks tambahan dan lain-lain nutrien homocysteine ​​akan rosak dan dibuang. Kemudian antioksidan yang kuat seperti pycnogenol boleh masuk dan membantu badan anda memulihkan lapisan arteri anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar