Senin, 09 November 2015

Boleh ADHD Homeopati Pemulihan Benar-benar Berfungsi? Fakta yang Anda Perlu Tahu

Boleh ADHD Homeopati Pemulihan Benar-benar Berfungsi? Fakta yang Anda Perlu Tahu

Persoalan mengenai sama ada ubat-ubat homeopati ADHD kerja telah menjadi perbahasan kontroversi untuk beberapa ketika. Sebelum kita melihat bahawa, mari kita lihat apa yang salah dengan yang berkuasa dadah psychostimulant seperti Vyvanse dan Ritalin.

Masalah pertama ialah bahawa ini adalah perangsang supaya segala-galanya dalam badan mendapat ke dalam satu bentuk overdrive. Pemancar otak seperti dopamine, norepinephrine dan serotonin semua sepakan mula ke dalam tindakan dan kanak-kanak itu dapat mengawal diri lagi, adalah lebih tenang dan kurang hiperaktif.

Tetapi, sudah tentu meds merangsang sistem saraf seluruh pusat dan jantung juga. Itulah sebabnya tempat kejadian ubat keseluruhan agak menakutkan. Tambah ke bahawa amaran FDA, kesan sampingan, risiko dan kita mula melihat mengapa ia seolah-olah bahawa kita menggunakan tukul besi untuk memecahkan kacang.

Ini adalah di mana ADHD penawar homeopati adalah jauh lebih hebat dan menarik. Mereka mengambil pendekatan yang sama sekali berbeza adalah bahawa mereka merawat dengan pasangannya dan berurusan dengan mengembalikan keseimbangan yang hilang yang merupakan hasil daripada perawi hadis ini otak tidak berfungsi pada kapasiti penuh mereka. Saya selalu membandingkannya dengan isyarat telefon sel yang lemah. Beberapa mesej akan mendapat melalui dan hasilnya adalah gangguan itu dan kurang tumpuan adalah hasilnya.

Kerana mereka merawat orang keseluruhan, daripada gejala-gejala, mereka cenderung untuk memberikan hasil yang lebih baik. Kelebihan utama mereka adalah bahawa mereka tidak boleh menyebabkan apa-apa kesan sampingan dan tiada risiko kesihatan jangka panjang pada semua. Tambah ke bahawa fakta sama sekali tidak ada kemungkinan ketagihan dan tiada risiko yang sentiasa mendapat terlibat dalam penjualan ubat-ubatan ini!

Bahan-bahan yang sebenar adalah berasal daripada terutamanya tumbuhan dan mineral sumber. Mereka dicairkan dan digoncang yang dipanggil proses penggantian. Bahan-bahan utama yang telah digunakan dengan kejayaan dalam ADHD homeopati adalah Hyoscyamus, Tuberculinum dan Verta Alb. Ini semua membantu untuk mengembalikan keseimbangan tenang dan, menormalkan mood dan membantu kanak-kanak kurang terganggu dan kurang terdedah kepada ledakan dan tingkah laku tidak menentu.

Jika anda benar-benar perlu tahu kerja-kerja bagaimana homeopati, sejarah dan fakta-fakta menarik lain tentang rawatan yang hina ini, buku Amy Lansky ini, Penyembuhan Mustahil: Janji Homeopati adalah bacaan yang besar.

Sudah tentu hanya menambah dalam beberapa titik ubat ADHD homeopati tidak akan menghasilkan hasil yang hebat melainkan jika ia disertai dengan pengubahsuaian tingkah laku, mengajar kemahiran hidup kanak-kanak, pemakanan yang sihat dan yang paling utama, banyak masa hijau.

Jika kita boleh kurap untuk mengimbangi semua ini, kita benar-benar akan melihat peningkatan yang besar dan anda akan dapat melihat anak anda mula bertukar menjadi bulat dan menghadapi masa depan dengan keyakinan lebih besar. Mengapa tidak menyemak laman web saya di mana saya telah menggariskan apa yang perlu dilakukan seterusnya.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar