Senin, 09 November 2015

Cari Bagaimana Untuk Berhenti Berpeluh So Much pada hari-hari panas

Cari Bagaimana Untuk Berhenti Berpeluh So Much pada hari-hari panas

Ia adalah cara semula jadi badan anda untuk menyejukkan dengan berpeluh. Walau bagaimanapun ia tidak dicipta sama di kalangan kita semua. Jika badan anda berpeluh lebih daripada rakan-rakan anda, ia boleh menyebabkan rasa malu dan isu-isu keyakinan lain, atas sebab ini, anda mungkin ingin meneroka pilihan lain.

Kerana ia adalah tindak balas semula jadi untuk badan anda berpeluh apabila ia menjadi panas, banyak orang yang mengalami lebih berpeluh melakukan mengambil sebarang tindakan. Ini juga boleh menyebabkan orang hanya menutup masalah dan bukannya berurusan dengan punca.

Anda boleh mendapat bimbang sekarang memikirkan berapa banyak berpeluh terlalu banyak berpeluh. Juga cara untuk melihat ia adalah jika badan anda berpeluh mengikut kadar keperluan badan anda berpeluh dengan cara yang semulajadi untuk menyejukkan badan anda ke bawah. Jadi dalam erti kata lain jika anda berpeluh banyak apabila pergi untuk dua batu berjalan maka itu adalah baik tetapi jika anda mula berpeluh sedalam-dalamnya hanya dengan duduk di komputer anda, maka anda tahu anda mempunyai masalah. Ramai orang dalam kesusahan ini perlu mencari kos rendah penyelesaian yang mudah untuk tunduk ini.

Terdapat cukup beberapa penyelesaian pada masa kini seperti anti-perspirants dan deodoran tertentu, ini telah datang pada lompatan dan terikat pada tahun-tahun kebelakangan ini dan bagi kebanyakan anti perspirant-baik akan menyelesaikan masalah, mungkin ditambah oleh deodoran tertentu sepanjang hari. Terdapat juga prosedur yang dipanggil iontophoresis yang menghantar caj elektrik ke kawasan tersebut untuk melambatkan kadar di mana kelenjar peluh anda menghasilkan peluh. Berhati-hati walaupun ini bukanlah satu penyelesaian kekal supaya anda perlu mempunyai ini dilakukan secara berkala. Kaedah yang paling berkesan adalah suntikan botox, ini adalah menyakitkan dan mereka juga memerlukan jumlah tertentu penjagaan juga. Anda mungkin perlu mempunyai mereka setiap enam bulan atau lebih dan ia boleh menjadi mahal.

Ia boleh menjadi satu kejayaan besar untuk akhirnya mencari satu penyelesaian yang bekerja untuk menghentikan peluh berlebihan anda. Ia sudah tentu boleh menjadi terkemuka memalukan dan janggal untuk orang yang mempunyai untuk menukar pakaian mereka di tempat kerja sepanjang masa. Ini boleh membawa kepada keadaan yang melampau di mana anda kehilangan keyakinan dan mengelakkan pergi seperti yang anda boleh menjadi sangat hati nurani sendiri. Jika boleh cuba kaedah tidak invasif pertama kerana ini biasanya boleh menyelesaikan masalah ini. Dapatkan nasihat doktor untuk di mana anda boleh mendapatkan rawatan tempatan kepada anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar